Voorgerechten


Groninger Ommelander tarwebrood 7.00

Met twee soorten dip

Crème soep 7.00

Van pastinaak met bieslook en walnoot

Rundercarpaccio 10.00

Met Parmezaanse kaas, kappertjes en truffelmayonaise

Gebakken Coquilles 11.00

Met schuim van tuinerwten en sesam

Tarte tatin 9.00

Van witlof met ui, walnoot en geitenkaas

Hoofdgerechten


Chef special 21.00

dagelijks wisselend vleesgerecht

Vis van de dag 21.00

dagelijks wisselend visgerecht

Risotto van rode biet 19.00

Met geitenkaas, rucola en pijnboompitten

Tournedos (ossenhaas) 29.50

Met koffiecrunch en een crème van zwarte knoflook

100% runderburger 17.50

Met sla, tomaat, bacon en Cheddar

Saté van kippendijen 17.50

Met satésaus en atjar

Fish and chips 17.50

Met ravigottesaus

Varkensschnitzel 17.50

Met pepersaus of champignonsaus

Nagerechten


Dame blanche 7.50

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut en slagroom

Eton Mess van chocolade 8.75

Met merengue, frambozen-sorbet ijs en noten

Vijgenbavarois 8.25

Met witte chocolade, crumble van Knols koek en walnoot ijs