Voorgerechten


Groninger Ommelander tarwebrood 7.00

Met twee soorten dip

Crème soep van pastinaak 7.00

Met bieslook en hazelnoot

Paddenstoelen bouillon 7.00

Met cognac en wintergroenten

Carpaccio van het Groninger weiderund 10.00

Met Parmezaan, kappertjes en pijnboompitten

Steak tartaar 11.00

Op Indonesische wijze met geitenkaasschuim

Paté van hert 9.75

Met katenspek, appelcompote en crostini

Geroosterde coquilles 12.00

Met een schuim van tuinerwten en een krokantje van sesam

Tarte tatin 9.00

Met ui, walnoot en verse geitenkaas

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 21.00

Vers vanaf de visafslag

Chef's special 21.00

Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef

Gestoofde rundersukade 21.00

Met een jus van zilverui en zachte tuinbonen

Tournedos (Simmertaler) 29.50

Met een koffiecrunch en een crème van zwarte knoflook

Gebakken hertenrug-filet 24.00

Met een jus van rode kool en jeneverbes

Gebraden eendenborstfilet 21.00

Met een saus van sherry met crėme van pompoen

Risotto van rode biet 19.00

Met zachte geitenkaas, gemarineerde biet, rucola en pijnboompitten

Kaasfondue (te bestellen vanaf 2 personen) 29.95(2 pers.)

Met seizoens groente en brood/toast

Nagerechten


Dame blanche 7.25

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut

Eton Mess van chocolade 8.75

Met merengue, frambozen-sorbetijs en gebrande noten

Parfait van hazelnoot 8.75

Met Nutella, huisgemaakte nougat en crème van pistache

Vijgen bavarois 8.25

Met witte chocolade, crumble van Knolskoek en walnoot ijs

Kaasplankje van internationale kazen 10.00

Met gekonfijte kweepeer en krentenbrood

Grand dessert voor twee personen 13.50