Voorgerechten


Broodplankje 6.00

Met kruidenboter en pesto

Pompoensoep 8.00

Met enoki en marjolein

Paddenstoelenbouillon 8.00

Met madeira en kastanje

Carpaccio van rund 13.00

Met parmezaan, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise

Drents nagelhout 12.00

Met vinaigrette van zoethout, eekhoorntjesbrood, beukenzwam en sjalot

Gemarineerde kabeljauw 12.00

Met couscous van komkommer, avocado en hangop van laos en gember

Taartje van geitenkaas 11.00

Met olijfcrumble, dragonolie en een tapenade van cashewnoten en courgette

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 23.00

Een dagelijks wisselend visgerecht van de chef

Chef’s special 22.50

Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef

Runderentrecôte 25.00

Met beurre Café de Paris

Varkenshaasmedaillons 22.50

Met een crème van gele curry en vadouvan jus

Gestoofde linzen 20.00

Met hazelnoot, tomaat, rode ui en schuim van paprika

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade. Een bijgerecht van warme groenten kan besteld worden voor u + 3.50.

Nagerechten


Dame blanche 7.50

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut

Passievruchttaartje 9.50

Met ganache, tuille met maanzaad en witte chocolade sorbet

Pistache parfait 8.00

Met kaneel-lemon curd, citrus meringue

Kaasplankje van internationale kazen 11.00

Met uienchutney en krentenbrood

Grand dessert (voor 2 personen of meer) pp 9.50

Selectie van verschillende desserts