Voorgerechten


Broodplankje 8.00

Met kruidenboter en pesto

Mexicaanse limoensoep 7.50

Met een krokant van tortilla en guacamole

Thaise pinda soep 7.50

Met gegrilde kip en crème fraîche

Carpaccio van rund 13.50

Met Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise

Rouleau van maishoen en pistache 11.50

Met gel van bergamot en een salade van gele winterpeen en mais

Tomaten panna cotta 10.00

Met balsamico parels, krokant van zwarte olijven en een salade van tomaat

Zalmtartaar 13.00

Met een crème van avocado, schuim van venkel en een cracker van wasabi

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 23.00

Een dagelijks wisselend visgerecht

Chef’s special 22.50

Een dagelijks wisselend vleesgerecht

Tournedos 32.50

Met soubise en bearnaisesaus

Duo van varken 22.50

Zacht gegaarde procureur en buikspek met een Oosterse jus

Gegratineerde risotto 21.50

Met burrata, lente ui, groene asperges en crème fraîche

Kaasfondue (te bestellen vanaf twee personen) 18.50 p.p.

Geserveerd met seizoensgroenten en brood

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet/ovenaardappelen en een salade. Warme groenten kunnen bijbesteld worden voor +3,75

Nagerechten


Dame blanche 7.50

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut en slagroom

Sabayon 8.50

Met verse aardbeien en mascarpone roomijs

Passievruchten bavarois 10.00

Met kokosmakroon en roomijs van witte chocolade

Witte chocolade blondie 8.75

Met een panna cotta van pure chocolade en roomijs van gold chocolade en pecannoot

Kaasplankje van internationale kazen 12.00

Met uienchutney, noten en vruchten

Friandises 5.00

Diverse huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee

Vanille crème brûlée 5.00