Voorgerechten


Groninger Ommelander tarwebrood 5.00

Met kruidenboter en pesto

Tomaat- gevogelte bouillon 7.00

Met crème fraîche, kip en lente-ui

Licht gebonden rivierkreeftsoep 8.00

Met bosui en saffraan

Carpaccio van het Groninger weiderund 11.00

Met Parmezaan, kappertjes, pijnboompitten, truffelmayonaise en rucola

Rouleaux van Maïshoen 10.00

Met crème fraîche, spruiten en een krokantje van wasabi

Zalm Tataki 11.00

Met tomaten vinaigrette en groene kruiden salsa

Taartje van aubergine en courgette 9.00

Met ricotta, kerrie en basilicum cress

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 21.00

Vers uit Harlingen

Chef's special 21.00

Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef

Langzaam gegaarde kalfsoester 21.00

Met een vijgenjus en zuurkool

Tournedos (ossenhaas) 25.00

Met een rode wijnsaus, knolselderij en aardappelchips

Gebraden lamskoteletten 21.00

Met ingelegde rode uien en jus van zwarte olijven

Risotto à la Tête Moine 19.00

Met groene asperges en dragon

Kaasfondue (te bestellen vanaf 2 personen) (2 pers.) 30.00

Met seizoen groente en brood/toast

Nagerechten


Dame blanche 7.00

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut

Blauwe bessen parfait 9.00

Met yoghurt hang-op en zuurstok

Chocolade moelleux 9.00

Met een sorbet van pruim en rode wijn

Tiramisu ‘Meerwold’ 8.00

Met Grunneger café en hazelnoot roomijs

Kaasplankje van internationale kazen 11.00

Met uienchutney en krentenbrood

Grand dessert (te bestellen vanaf 2 personen) (2 pers.) 14.00