Voorgerechten
Broodplankje 8.00
Met kruidenboter en pesto
Mexicaanse limoensoep 7.50
Met een krokant van tortilla en guacamole
Thaise pinda soep 7.50
Met gegrilde kip en crème fraîche
Carpaccio van rund 13.50
Met Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise
Rouleau van maishoen en pistache 11.50
Met gel van bergamot en een salade van gele winterpeen en mais
Tomaten panna cotta 10.00
Met balsamico parels, krokant van zwarte olijven en een salade van tomaat
Zalmtartaar 13.00
Met een crème van avocado, schuim van venkel en een cracker van wasabi
Hoofdgerechten
Vangst van de dag 23.00
Een dagelijks wisselend visgerecht
Chef’s special 22.50
Een dagelijks wisselend vleesgerecht
Tournedos 32.50
Met soubise en bearnaisesaus
Duo van varken 22.50
Zacht gegaarde procureur en buikspek met een Oosterse jus
Gegratineerde risotto 21.50
Met burrata, lente ui, groene asperges en crème fraîche
Kaasfondue (te bestellen vanaf twee personen) 18.50 p.p.
Geserveerd met seizoensgroenten en brood
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet/ovenaardappelen en een salade. Warme groenten kunnen bijbesteld worden voor +3,75
Nagerechten
Dame blanche 7.50
Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut en slagroom
Sabayon 8.50
Met verse aardbeien en mascarpone roomijs
Passievruchten bavarois 10.00
Met kokosmakroon en roomijs van witte chocolade
Witte chocolade blondie 8.75
Met een panna cotta van pure chocolade en roomijs van gold chocolade en pecannoot
Kaasplankje van internationale kazen 12.00
Met uienchutney, noten en vruchten
Friandises 5.00
Diverse huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee
Vanille crème brûlée 5.00