Voorgerechten
Groninger Ommelander tarwebrood 6.00
Met kruidenboter en pesto
Kokos-maissoep 8.00
Met chili-olie, shiitake en koriander
Franse uiensoep 8.00
Met bruschetta en gegratineerd met Gorgonzola
Carpaccio van Groninger weiderund 12.00
Met parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise
Duo van eend 12.00
Gerookte eendenborstfilet met rilette van gekonfijte eendenbout
Gemarineerde gamba’s 12.00
Salade van gemarineerde gamba’s met whiskyschuim en een parmezaankrokantje
Panna cotta van zoete aardappel 11.00
Met geroosterde pinda’s, tuille van garam masala en biet
Hoofdgerechten
Vangst van de dag 22.00
Een dagelijks wisselend visgerecht van de chef
Chef’s special 21.00
Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef
Diamanthaasspies 22.00
Gemarineerd rundvlees met salsa verde
Roodpootpatrijs filet 24.00
Met gerookte zuurkool en een kruidige jus van salie
Pompoenrisotto 19.00
Met gebakken bospaddenstoelen en Reypenaer
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappels en salade. Een portie warme groenten kunt u bijbestellen voor + 3.50.
Nagerechten
Dame blanche 7.50
Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut
Herfstbock chocoladecake 9.50
Met witte chocolademousse en kersensorbet
Sereh panna cotta 9.00
Met gemarineerde ananas, amandelmelkijs en een five spice crumble
Koffie 'compleet' 9.50
Met een bonbon, macaron en mini crème brûlée