Voorgerechten


Broodplankje 7.00

Met kruidenboter en pesto

Tom kha kai 8.00

Thaise kippensoep met taugé, champignons en koriander

Venkelbouillon 8.00

Met dille-olie en gestoofde venkel

Carpaccio van rund 13.00

Met parmezaan, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise

Serranoham 12.00

Met een bonbon van geitenkaas, gel van vijgen en zoetzure groenten

Duo van vis 12.00

Gemarineerde zalm met soja-sesam mayonaise en makreeltartaar

Tartaar van tomaat 11.00

Met burrata, basilicum en vinaigrette van balsamicoazijn

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 23.00

Een dagelijks wisselend visgerecht van de chef

Chef’s special 22.50

Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef

Varkenshaas 23.00

Gevuld met walnoten, brie en geserveerd met honing-mosterdsaus

Diamanthaas 25.00

Gebakken diamanthaas geserveerd met Bordelaisejus

Groentecurry 21.50

Curry van verse groente geserveerd met naan brood en kruiden yoghurt

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade. Een bijgerecht van warme groenten kan besteld worden voor u + 3.50.

Nagerechten


Dame blanche 7.50

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut

Crème brûlée van vanille 8.00

Met roomijs van dulce de leche en gel van mandarijn

Pavlova 8.00

Met roodfruit, meringue en rabarbergranité

Moelleux van pure chocolade 8.00

Met verse bramen en mascarpone-ijs

Kaasplankje van internationale kazen 11.00

Met uienchutney en krentenbrood

Friandises 5.00

Lekkernijen voor bij de koffie, een bonbon, macaron en een kleine crème brûlée