Voorgerechten


Groninger Ommelander tarwebrood 6.00

Met kruidenboter en pesto

Kokos-maissoep 8.00

Met chili-olie, shiitake en koriander

Franse uiensoep 8.00

Met bruschetta en gegratineerd met Gorgonzola

Carpaccio van Groninger weiderund 12.00

Met parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise

Duo van eend 12.00

Gerookte eendenborstfilet met rilette van gekonfijte eendenbout

Gemarineerde gamba’s 12.00

Salade van gemarineerde gamba’s met whiskyschuim en een parmezaankrokantje

Panna cotta van zoete aardappel 11.00

Met geroosterde pinda’s, tuille van garam masala en biet

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 22.00

Een dagelijks wisselend visgerecht van de chef

Chef’s special 21.00

Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef

Diamanthaasspies 22.00

Gemarineerd rundvlees met salsa verde

Roodpootpatrijs filet 24.00

Met gerookte zuurkool en een kruidige jus van salie

Pompoenrisotto 19.00

Met gebakken bospaddenstoelen en Reypenaer

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappels en salade. Een portie warme groenten kunt u bijbestellen voor + 3.50.

Nagerechten


Dame blanche 7.50

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut

Herfstbock chocoladecake 9.50

Met witte chocolademousse en kersensorbet

Sereh panna cotta 9.00

Met gemarineerde ananas, amandelmelkijs en een five spice crumble

Koffie 'compleet' 9.50

Met een bonbon, macaron en mini crème brûlée