Voorgerechten
Broodplankje 8,00
Met kruidenboter en pesto
Terrine van witvis 11,00
Met sous-vide gegaarde venkel, gepofte quinoa en een antiboise
Steak tartaar van ossenhaas 12,50
Met krokant van Parmezaanse kaas, eidooier, crispy kappertjes en een crème van augurk
Carpaccio van rund 13,50
Met Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise
Zoete aardappelsoep 7,00
Met uitgebakken chorizo en peterselie olie
Geroosterde wortelsoep 7,00
Met cashewnoten en geitenkaas
Rode bieten wafel 10,00
Met schuim van geitenkaas, ingelegde bieten, en gekarameliseerde ui
Hoofdgerechten
Vangst van de dag 23,00
Een dagelijks wisselend visgerecht
Chef’s special 22,50
Een dagelijks wisselend vleesgerecht
Varkenshaas medaillon 22,50
Met Serranoham, gestoofde varkenswang en jus van Groninger koek
Tournedos 32,50
Met bearnaisesaus
Runder entrecôte 25,00
Met beurre café de Paris
Kaasfondue (te bestellen vanaf twee personen) 18,50 p.p.
Geserveerd met seizoensgroenten en brood
Stoof van kikkererwten en zoete aardappel 21,50
Met paddenstoelen, cashewnoten, witte rijst en pappadum
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet/ovenaardappelen en een salade. Warme groenten kunnen bijbesteld worden voor 3,75
Nagerechten
Kaasplankje van internationale kazen 12,00
Met uienchutney, noten en druiven
Dame blanche 8,00
Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut en slagroom
Tiramisu 8,50
Met hazelnoten-praliné roomijs, nougatine en cacao siroop
Abrikozen-kardemom parfait 8,50
Met ‘dronken druiven’, pompoen cake en crumble van macadamia noten
La Trappe Quadrupel chocolade cake 9,50
Met witte chocolade mouse, gemarineerde peer en passievruchten crème
Vanille crème brûlée 5,00
Friandises 5,00
Diverse huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee