Voorgerechten


Groninger Ommelander tarwebrood 6.00

Met kruidenboter en pesto

Vegetarische Tom kha kai 8.00

Met kokos, paddenstoelen en koriander

Geroosterde paprikasoep 8.00

Met chorizo, zoete aardappel en komijn

Carpaccio van het Groninger weiderund 12.00

Met Parmezaan, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise

Gemarineerde zalm (ceviche) 12.00

Met ingelegde radijs, komkommer en tzatziki mayonaise

'Moderne' salade caprese 11.00

Met baby spinazie en schuim van pesto

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 22.00

Een dagelijks wisselend visgerecht van de chef

Chef's special 22.00

Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef

Gebakken runderbiefstuk 22.00

Met een jus van groen kruiden

Burger van het Groninger weiderund 17.75

Met sla, tomaat, bacon, cheddar

Saté van kippendijen 17.75

Met satésaus, atjar en uitgebakken uitjes

Varkenschnitzel 17.75

Met zigeunersaus

Fish and Chips 17.75

Met ravigotesaus

Burger van zwarte bonen 17.75

Met Vegan kaas en uienchutney

Vegetarische linzencurry 19.00

Met naanbrood en kruidige Turkse yoghurt

Maaltijdsalade Gado Gado 14.00

Met sperziebonen, tofu en gemarineerde groente

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade. Een portie warme groenten kunt u bijbestellen voor + 3.50.

Nagerechten


Dame blanche 07.00

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut

Lemon curd tartelette 09.00

Met frambozen sorbetijs en gebrand Italiaans schuim

Eton mess 09.00

Met zomerse vruchten, meringue en yoghurtijs

Koffie 'compleet' 7.50

Met bonbon, macaron en mini crème brûlée