Voorgerechten


Groninger Ommelander tarwebrood 5.00

Met twee soorten dip

Lichtgebonden preisoep 7.00

Met rivierkreeftjes en kruidenroomkaas

Kruidenbouillon 7.00

Met fijne groenten en bloemkoolschuim

Carpaccio van het Groninger weiderund 10.00

Met Parmezaanse kaas, kappertjes en pijnboompitten

Langzaam gegaarde lamsnek 11.00

Met salade van kikkererwten en zoete aardappel

Poke bowl met krokant buikspek 10.00

Sojabonen, sushirijst, radijs, seasm en piccalilly

Geroosterde coquilles 12.00

Met jonge spinazie en schuim van Parmezaanse kaas

Tomaat-basilicum taartje 9.00

Met buffelmozzarella en aubergine compote

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 21.00

Vers uit Harlingen

Chef’s special 21.00

Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de Chef

Gebraden lamskoteletten 24.00

Met een jus van rozemarijn en spek crumble

Tournedos (ossenhaas) 29.50

Met tapenade van anjsovis, olijven en gefrituurde kappertjes

Kalfsentrecote 21.00

Met courgette linguine en jus van Korenwolf witbier

Parelhoen a la Bonne Femme 21.00

Met saus van gekarameliseerde uien en mosterdzaad

Curry van groente linzen 19.00

Met bloemkool, naanbrood en hang-op

Kaasfondue (te bestellen vanaf twee personen) 29.50 (2 pers.)

Met seizoen groente en brood/toast

Nagerechten


Dame blanche 7.25

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut

Pavlova met roodfruit 8.75

Met meringue, yoghurtijs en kruimeldeeg

Gepocheerde rabarber 8.75

Met framboos en zwarte bessensorbetijs

Sinasappel-chocolade taart 8.25

Met rood fruit en een siroop van aceto balsamico

Kaasplankje van internationale kazen 10.00

Met uienchutney en krentenbrood

Grand dessert voor twee personen 13.50