Voorgerechten


Broodplankje 8.00

Met kruidenboter en pesto

Strandkrabben bisque 7.50

Met gebrande langoustine en bieslookschuim

Kikkererwten soep 7.00

Met gegrilde kip en crème fraîche

Carpaccio van rund 13.50

Met Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise

Millefeuille 11.50

Met paddenstoelen, crème van blauwe kaas en Italiaanse ham

Gebrande watermeloen 10.50

Met salade van peultjes en taugé, miso dressing en een kruim van pinda

Zacht gegaarde tartaar van schaaldieren 11.50

Met tomaat, bourbon whisky en eidooier

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 23.50

Een dagelijks wisselend visgerecht

Chef’s special 23.00

Een dagelijks wisselend vleesgerecht

Kalfsoester 25.00

Begeleid met een saus van gekarameliseerde ui

Gestoofde lamsschenkel 23.00

Met aardappelmousseline en jus van gedroogde abrikozen

Bonenstoof 21.50

Met verse groenten, zure room, kruidensla en krokante tofu

Kaasfondue (te bestellen vanaf twee personen) 18.50 p.p.

Geserveerd met seizoensgroenten en brood

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet/ovenaardappelen en een salade. Warme groenten kunnen bijbesteld worden voor €3,50

Nagerechten


Dame blanche 8.00

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut

Pistache financier 9.00

Met witte chocolademousse, Licor 43 Horochata en krokante rijst

Sinaasappel crème brûlée 8.50

Met bloedsinaasappelsorbet en gel van sinaasappel-rozemarijn likeur

Hazelnoot semifreddo 8.50

Met amandelcake, lauwwarme steenfruitcompote geserveerd met een tuille

Kaasplankje van internationale kazen 12.50

Met uienchutney, noten en vruchten

Friandises 5.00

Diverse huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee