Voorgerechten
Broodplankje 7.00
Met kruidenboter en pesto
Tom kha kai 8.00
Thaise kippensoep met taugé, champignons en koriander
Venkelbouillon 8.00
Met dille-olie en gestoofde venkel
Carpaccio van rund 13.00
Met parmezaan, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise
Serranoham 12.00
Met een bonbon van geitenkaas, gel van vijgen en zoetzure groenten
Duo van vis 12.00
Gemarineerde zalm met soja-sesam mayonaise en makreeltartaar
Tartaar van tomaat 11.00
Met burrata, basilicum en vinaigrette van balsamicoazijn
Hoofdgerechten
Vangst van de dag 23.00
Een dagelijks wisselend visgerecht van de chef
Chef’s special 22.50
Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef
Varkenshaas 23.00
Gevuld met walnoten, brie en geserveerd met honing-mosterdsaus
Diamanthaas 25.00
Gebakken diamanthaas geserveerd met Bordelaisejus
Groentecurry 21.50
Curry van verse groente geserveerd met naan brood en kruiden yoghurt
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade. Een bijgerecht van warme groenten kan besteld worden voor u + 3.50.
Nagerechten
Dame blanche 7.50
Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut
Crème brûlée van vanille 8.00
Met roomijs van dulce de leche en gel van mandarijn
Pavlova 8.00
Met roodfruit, meringue en rabarbergranité
Moelleux van pure chocolade 8.00
Met verse bramen en mascarpone-ijs
Kaasplankje van internationale kazen 11.00
Met uienchutney en krentenbrood
Friandises 5.00
Lekkernijen voor bij de koffie, een bonbon, macaron en een kleine crème brûlée