Voorgerechten
Groninger Ommelander tarwebrood 6.00
Met kruidenboter en pesto
Cremesoep van bloemkool 8.00
Met kerrie en cheddar
Schuimige soep van schaaldieren 8.00
Met citroengras en Thaise basilicum
Carpaccio van het Groninger weiderund 12.00
Met Parmezaan, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise
Langzaam gegaarde lams nek 12.00
met cranberry compote, avocado en hazelnoot
Rilette van zalm 11.00
Met zoetzure venkelsalade, krokante tortilla en groene kruiden hangop
Tarte tatin van venkel 11.00
Met geitenkaasmousse, krokantje van sesam en honing-Heidelikeur
Groene Gazpacho 11.00
Met burrata, tomaat en crumble van olijven
Hoofdgerechten
Vangst van de dag 22.00
Een dagelijks wisselend visgerecht van de chef
Chef's special 22.00
Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef
Runder ribeye 24.00
Met een lichtpittige chimichurrie
Varkens rib roast 21.00
Met mosterdkorst en gepofte knoflook vinaigrette
Gemarineerde lamskoteletten 22.00
Met jus van honing en munt
Gepofte zoete aardappel 19.00
Met seizoen groenten en Roquefort
Franse groentetaart 19.00
met Roquefort, basilicum, courgette en tomaat
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade. Een portie warme groenten kunt u bijbestellen voor + 3.00.
Nagerechten
Dame blanche 08.00
Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut
Limoen cheesecake 10.00
Met ijs van blauwe bessen en mango-dragon coulis
Tiramisu van rood fruit 10.00
Met limoen en kriekbier
Panna cotta van witte chocolade 10.00
Met Belle de Brillet sabayon, amandel en aardbei
Kaasplankje van internationale kazen 12.50
Met uienchutney en krentenbrood
Grand dessert (te bestellen vanaf 2 personen) 15.00 (2pers.)