Voorgerechten
Groninger Ommelander tarwebrood 7.00
Met twee soorten dip
Crème soep 7.00
Van pastinaak met bieslook en walnoot
Rundercarpaccio 10.00
Met Parmezaanse kaas, kappertjes en truffelmayonaise
Gebakken Coquilles 11.00
Met schuim van tuinerwten en sesam
Tarte tatin 9.00
Van witlof met ui, walnoot en geitenkaas
Hoofdgerechten
Chef special 21.00
dagelijks wisselend vleesgerecht
Vis van de dag 21.00
dagelijks wisselend visgerecht
Risotto van rode biet 19.00
Met geitenkaas, rucola en pijnboompitten
Tournedos (ossenhaas) 29.50
Met koffiecrunch en een crème van zwarte knoflook
100% runderburger 17.50
Met sla, tomaat, bacon en Cheddar
Saté van kippendijen 17.50
Met satésaus en atjar
Fish and chips 17.50
Met ravigottesaus
Varkensschnitzel 17.50
Met pepersaus of champignonsaus
Nagerechten
Dame blanche 7.50
Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut en slagroom
Eton Mess van chocolade 8.75
Met merengue, frambozen-sorbet ijs en noten
Vijgenbavarois 8.25
Met witte chocolade, crumble van Knols koek en walnoot ijs