Voorgerechten


Groninger Ommelander tarwebrood 6.00

Met kruidenboter en pesto

Cremesoep van bloemkool 8.00

Met kerrie en cheddar

Schuimige soep van schaaldieren 8.00

Met citroengras en Thaise basilicum

Carpaccio van het Groninger weiderund 12.00

Met Parmezaan, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise

Langzaam gegaarde lams nek 12.00

met cranberry compote, avocado en hazelnoot

Rilette van zalm 11.00

Met zoetzure venkelsalade, krokante tortilla en groene kruiden hangop

Tarte tatin van venkel 11.00

Met geitenkaasmousse, krokantje van sesam en honing-Heidelikeur

Groene Gazpacho 11.00

Met burrata, tomaat en crumble van olijven

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 22.00

Een dagelijks wisselend visgerecht van de chef

Chef's special 22.00

Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef

Runder ribeye 24.00

Met een lichtpittige chimichurrie

Varkens rib roast 21.00

Met mosterdkorst en gepofte knoflook vinaigrette

Gemarineerde lamskoteletten 22.00

Met jus van honing en munt

Gepofte zoete aardappel 19.00

Met seizoen groenten en Roquefort

Franse groentetaart 19.00

met Roquefort, basilicum, courgette en tomaat

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade. Een portie warme groenten kunt u bijbestellen voor + 3.00.

Nagerechten


Dame blanche 08.00

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut

Limoen cheesecake 10.00

Met ijs van blauwe bessen en mango-dragon coulis

Tiramisu van rood fruit 10.00

Met limoen en kriekbier

Panna cotta van witte chocolade 10.00

Met Belle de Brillet sabayon, amandel en aardbei

Kaasplankje van internationale kazen 12.50

Met uienchutney en krentenbrood

Grand dessert (te bestellen vanaf 2 personen) 15.00 (2pers.)