Voorgerechten
Broodplankje 6.00
Met kruidenboter en pesto
Pompoensoep 8.00
Met enoki en marjolein
Paddenstoelenbouillon 8.00
Met madeira en kastanje
Carpaccio van rund 13.00
Met parmezaan, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise
Drents nagelhout 12.00
Met vinaigrette van zoethout, eekhoorntjesbrood, beukenzwam en sjalot
Gemarineerde kabeljauw 12.00
Met couscous van komkommer, avocado en hangop van laos en gember
Taartje van geitenkaas 11.00
Met olijfcrumble, dragonolie en een tapenade van cashewnoten en courgette
Hoofdgerechten
Vangst van de dag 23.00
Een dagelijks wisselend visgerecht van de chef
Chef’s special 22.50
Een dagelijks wisselend vleesgerecht van de chef
Runderentrecôte 25.00
Met beurre Café de Paris
Varkenshaasmedaillons 22.50
Met een crème van gele curry en vadouvan jus
Gestoofde linzen 20.00
Met hazelnoot, tomaat, rode ui en schuim van paprika
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade. Een bijgerecht van warme groenten kan besteld worden voor u + 3.50.
Nagerechten
Dame blanche 7.50
Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut
Passievruchttaartje 9.50
Met ganache, tuille met maanzaad en witte chocolade sorbet
Pistache parfait 8.00
Met kaneel-lemon curd, citrus meringue
Kaasplankje van internationale kazen 11.00
Met uienchutney en krentenbrood
Grand dessert (voor 2 personen of meer) pp 9.50
Selectie van verschillende desserts