Voorgerechten


Broodplankje 8,00

Met kruidenboter en pesto

Terrine van witvis 11,00

Met sous-vide gegaarde venkel, gepofte quinoa en een antiboise

Steak tartaar van ossenhaas 12,50

Met krokant van Parmezaanse kaas, eidooier, crispy kappertjes en een crème van augurk

Carpaccio van rund 13,50

Met Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise

Zoete aardappelsoep 7,00

Met uitgebakken chorizo en peterselie olie

Geroosterde wortelsoep 7,00

Met cashewnoten en geitenkaas

Rode bieten wafel 10,00

Met schuim van geitenkaas, ingelegde bieten, en gekarameliseerde ui

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 23,00

Een dagelijks wisselend visgerecht

Chef’s special 22,50

Een dagelijks wisselend vleesgerecht

Varkenshaas medaillon 22,50

Met Serranoham, gestoofde varkenswang en jus van Groninger koek

Tournedos 32,50

Met bearnaisesaus

Runder entrecôte 25,00

Met beurre café de Paris

Kaasfondue (te bestellen vanaf twee personen) 18,50 p.p.

Geserveerd met seizoensgroenten en brood

Stoof van kikkererwten en zoete aardappel 21,50

Met paddenstoelen, cashewnoten, witte rijst en pappadum

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet/ovenaardappelen en een salade. Warme groenten kunnen bijbesteld worden voor 3,75

Nagerechten


Kaasplankje van internationale kazen 12,00

Met uienchutney, noten en druiven

Dame blanche 8,00

Vanille-ijs met chocoladesaus van Callebaut en slagroom

Tiramisu 8,50

Met hazelnoten-praliné roomijs, nougatine en cacao siroop

Abrikozen-kardemom parfait 8,50

Met ‘dronken druiven’, pompoen cake en crumble van macadamia noten

La Trappe Quadrupel chocolade cake 9,50

Met witte chocolade mouse, gemarineerde peer en passievruchten crème

Vanille crème brûlée 5,00

Friandises 5,00

Diverse huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee