Vergaderingen en congressen

Meerwold Eten & Drinken maakt deel uit van Flonk Hotel Groningen Zuid, dat veel ervaring heeft met het verzorgen van allerlei bijeenkomsten. Van vergaderingen in kleine kring, tot teambuildingsessies (deels) in het natuurgebied en congressen (tot 200 deelnemers); wij hebben verstand van een geslaagde bijeenkomst. Dat vinden onze gasten ook, want we zijn onlangs door Meetingreview uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van de provincie Groningen. En daar zijn we trots op!

Onze bereikbaarheid is – ook per fiets – uitstekend, parkeren is gratis en je elektrische auto kun je opladen bij een van de laadpalen.

Wil je weten hoe wij van jóuw meeting een succes kunnen maken, neem dan contact op met Reservations:  reservations@hotelgroningenzuid.nl of per telefoon (op werkdagen van 9 tot 17 uur) op nummer 050 524 8016.

Besloten bijeenkomsten

Voor besloten bijeenkomsten zit je goed in onze private dining. Een sfeervolle ruimte, geschikt voor groepen tot 25 voor het diner en tot 40 voor een buffet of een borrel en met een eigen terras direct aan het Hoornsemeer. Eten en drinken kan van de kaart, maar als je speciale wensen hebt, dan nemen we die graag met je door.

Wil je contact over een besloten bijeenkomst?
Neem dan contact op met onze afdeling Reservations.
Dit kan per e-mail op reservations@hotelgroningenzuid.nl of per telefoon (op werkdagen van 9 tot 17 uur) op nummer 050 524 8016.