Welkom bij Meerwold Eten & Drinken

Een gezellig interieur, schitterend uitzicht op het Hoornsemeer, heerlijk eten en gezelligheid; dát zijn de ingrediënten van Meerwold Eten & Drinken. Kom kijken, proeven, ruiken en genieten in het restaurant, de bar of in de geweldige ambiance van de private dining voor besloten groepen.

 

Voel je thuis

Groningers staan bekend om hun nuchterheid. Wij noemen het liever “Groningse bescheidenheid”. Die vind je terug in ons no nonsense-concept. “Gain opsmuk”, vrij vertaald. Wij willen niet per se anders zijn dan de rest. Wij willen dat onze gasten een leuke tijd hebben, zich thuis voelen en ze met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. Bij ons is iedereen welkom; privé, zakelijk, oud, jong en met of zonder kinderen.

Onze chef

Onze chef en zijn brigade koken Frans-klassiek, met een moderne twist van nieuwe bereidingswijzen en een creatieve manier van presenteren.

De menukaart beweegt mee met de seizoenen en biologische en lokale producten hebben een streepje voor. In de bar bereidt de barkeeper je een goede cappuccino of geniet je van cocktails, mooie wijnen en fijne borrelhappen.

Terras aan het water

Ten slotte nog goed om te weten dat je op ons terras aan het water de hele dag van de zon kunt genieten. Qua ligging zitten we ook nog eens aan de goede kant van het meer (vanuit de stad gezien). Honden zijn alleen toegestaan op het terras. Helaas mogen ze niet mee naar binnen. Onze bereikbaarheid is uitstekend, ook als je op de fiets komt. En parkeren is gratis.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs en laat je verrassen. Je bent van harte welkom!

Reserveer bij Meerwold