Voorgerechten


Broodplankje 8,00

Met kruidenboter en pesto

Tortellini van paddenstoelen 11,00

Met basilicummascarpone, geroosterde hazelnoten, beurre noisette en een schuim van truffel

Garnalencocktail 13,50

Met ijsbergsla, citrusgel, avocadocrème en cocktailsaus

Oosterse bouillon 7,50

Met bosui, taugé, paddenstoelen en koriander

Currysoep 7,50

Met kip of gamba’s en appel

Coquilles 15,00

Met bloemkoolschuim en een kaaskrokantje

Licht gerookte eendenborstfilet 11,50

Met een chutney van kweeperen, gel van zwarte limoen, Pedro Ximénez vinaigrette en een sesamkrokantje

Carpaccio van rund 14,00

Met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes, rucola en truffelmayonaise

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 23,50

Een dagelijks wisselend visgerecht

Chef's special 23,50

Een dagelijks wisselend vleesgerecht

Black Tiger gamba’s 22,50

Gemarineerd in knoflook, tomaat en Spaanse peper

Varkenshaas 22,50

Gegratineerd met gorgonzola en walnoten met balsamico siroop

Duo van rundvlees 25,00

Pulled brisket en rib-eye geserveerd met een saus van gepofte paprika

Tournedos 32,50

Met een jus van gekarameliseerde uien

Pad Thai 21,50

Met tempeh, noedels, pinda’s en limoen

Kaasfondue (te bestellen vanaf twee personen) 18,50 p.p.

Geserveerd met brood, seizoensgroenten en nacho’s

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet/ovenaardappelen en een salade. Warme groenten kunnen bijbesteld worden voor 3,75

Nagerechten


Kaasplankje 12,50

Diverse kaassoorten geserveerd met uienchutney, geroosterde noten en huisgemaakte brioche

Dame blanche 8,50

Vanilleroomijs met slagroom en chocoladesaus van Callebaut

Kokos-limoen crumble 8,50

Met yoghurtroomijs en een kletskop van mollebonen

Pistache-spongecake 9,50

Met chocolademousse, cacao crumble en roomijs van pistache en chocolade

Crème karamel 8,50

Met bloedsinaasappelijs en meringue

Tiramisu 5,00

Vanille crème brûlée 5,00

Friandises 5,00

Diverse huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee