Voorgerechten


Broodplankje 8,00

Met kruidenboter en pesto

Gepekelde zalmfilet 13,50

Met krokante nori, mangodressing en chili-olie

Garnalencocktail 15,00

Met ijsbergsla, citrusgel, avocadocrème en cocktailsaus

Carpaccio van rund 14,50

Met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes, rucola en truffelmayonaise

Gerookte ribeye 14,00

Met Madeira sjalotten en tijmmayonaise

Uiensoep 7,50

Met kaascroutons

Pompoensoep 7,50

Met uitgebakken chorizo en five spices

Dumpling 11,00

Met sesam, sojamayonaise, little gem en gemarineerde wortel

Hoofdgerechten


Vangst van de dag 23,50

Een dagelijks wisselend visgerecht

Chef's special 23,50

Een dagelijks wisselend vleesgerecht

Vleestrio 25,00

Wekelijks wisselende variatie van vlees met een bijpassende saus

Tournedos ‘Wellington' 34,50

Tournedos met gebakken champignon, krokant bladerdeeg, prosciutto en rode wijn jus

Gegrilde runderentrecôte 26,50

Met gekarameliseerde uien, aardappelschuim en jus de veau

Truffelpasta 22,50

Tagliatelle met paddenstoelen, Parmezaanse kaas en truffel

Pad Thai 21,50

Met tempeh, noedels, pinda’s en limoen

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet/ovenaardappelen en een salade. Warme groenten kunnen bijbesteld worden voor 3,75

Nagerechten


Kaasplankje 12,50

Diverse kaassoorten geserveerd met uienchutney, geroosterde noten en huisgemaakte brioche

Dame blanche 9,50

Vanilleroomijs met slagroom en chocoladesaus van Callebaut

Pistache-witte chocolade cheesecake 10,50

Met citruskruim en mascarpone roomijs

Parfait d’Automne 10,50

Speculaasparfait met gemarineerde pompoen, amandeltuile, karamelsaus, mandarijn ganache en gekarameliseerde pecannoten

Gepocheerde peer 11,00

Met Bastogne crumble, bosbessen-port coulis, vanillecrème en kaneelijs

Tiramisu 6,50

Vanille crème brûlée 6,50

Friandises 6,50

Diverse huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee