Voorgerechten
Broodplankje 8,00
Met kruidenboter en pesto
Tortellini van paddenstoelen 11,00
Met basilicummascarpone, geroosterde hazelnoten, beurre noisette en een schuim van truffel
Garnalencocktail 13,50
Met ijsbergsla, citrusgel, avocadocrème en cocktailsaus
Oosterse bouillon 7,50
Met bosui, taugé, paddenstoelen en koriander
Currysoep 7,50
Met kip of gamba’s en appel
Coquilles 15,00
Met bloemkoolschuim en een kaaskrokantje
Licht gerookte eendenborstfilet 11,50
Met een chutney van kweeperen, gel van zwarte limoen, Pedro Ximénez vinaigrette en een sesamkrokantje
Carpaccio van rund 14,00
Met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes, rucola en truffelmayonaise
Hoofdgerechten
Vangst van de dag 23,50
Een dagelijks wisselend visgerecht
Chef's special 23,50
Een dagelijks wisselend vleesgerecht
Black Tiger gamba’s 22,50
Gemarineerd in knoflook, tomaat en Spaanse peper
Varkenshaas 22,50
Gegratineerd met gorgonzola en walnoten met balsamico siroop
Duo van rundvlees 25,00
Pulled brisket en rib-eye geserveerd met een saus van gepofte paprika
Tournedos 32,50
Met een jus van gekarameliseerde uien
Pad Thai 21,50
Met tempeh, noedels, pinda’s en limoen
Kaasfondue (te bestellen vanaf twee personen) 18,50 p.p.
Geserveerd met brood, seizoensgroenten en nacho’s
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet/ovenaardappelen en een salade. Warme groenten kunnen bijbesteld worden voor 3,75
Nagerechten
Kaasplankje 12,50
Diverse kaassoorten geserveerd met uienchutney, geroosterde noten en huisgemaakte brioche
Dame blanche 8,50
Vanilleroomijs met slagroom en chocoladesaus van Callebaut
Kokos-limoen crumble 8,50
Met yoghurtroomijs en een kletskop van mollebonen
Pistache-spongecake 9,50
Met chocolademousse, cacao crumble en roomijs van pistache en chocolade
Crème karamel 8,50
Met bloedsinaasappelijs en meringue
Tiramisu 5,00
Vanille crème brûlée 5,00
Friandises 5,00
Diverse huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee