Voorgerechten
Broodplankje 8,00
Met kruidenboter en pesto
Gepekelde zalmfilet 13,50
Met krokante nori, mangodressing en chili-olie
Garnalencocktail 15,00
Met ijsbergsla, citrusgel, avocadocrème en cocktailsaus
Carpaccio van rund 14,50
Met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes, rucola en truffelmayonaise
Gerookte ribeye 14,00
Met Madeira sjalotten en tijmmayonaise
Uiensoep 7,50
Met kaascroutons
Pompoensoep 7,50
Met uitgebakken chorizo en five spices
Dumpling 11,00
Met sesam, sojamayonaise, little gem en gemarineerde wortel
Hoofdgerechten
Vangst van de dag 23,50
Een dagelijks wisselend visgerecht
Chef's special 23,50
Een dagelijks wisselend vleesgerecht
Vleestrio 25,00
Wekelijks wisselende variatie van vlees met een bijpassende saus
Tournedos ‘Wellington' 34,50
Tournedos met gebakken champignon, krokant bladerdeeg, prosciutto en rode wijn jus
Gegrilde runderentrecôte 26,50
Met gekarameliseerde uien, aardappelschuim en jus de veau
Truffelpasta 22,50
Tagliatelle met paddenstoelen, Parmezaanse kaas en truffel
Pad Thai 21,50
Met tempeh, noedels, pinda’s en limoen
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet/ovenaardappelen en een salade. Warme groenten kunnen bijbesteld worden voor 3,75
Nagerechten
Kaasplankje 12,50
Diverse kaassoorten geserveerd met uienchutney, geroosterde noten en huisgemaakte brioche
Dame blanche 9,50
Vanilleroomijs met slagroom en chocoladesaus van Callebaut
Pistache-witte chocolade cheesecake 10,50
Met citruskruim en mascarpone roomijs
Parfait d’Automne 10,50
Speculaasparfait met gemarineerde pompoen, amandeltuile, karamelsaus, mandarijn ganache en gekarameliseerde pecannoten
Gepocheerde peer 11,00
Met Bastogne crumble, bosbessen-port coulis, vanillecrème en kaneelijs
Tiramisu 6,50
Vanille crème brûlée 6,50
Friandises 6,50
Diverse huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee