Per luxe elektrische sloep over het Hoornsemeer

Ontdek het Hoornse- en Paterswoldsemeer, gelegen aan de rand van Groningen en Drenthe, vanaf Haven Meerwold! Huur een luxe elektrische sloep en ervaar de rust, ruimte en de prachtige natuur vanaf het water. 

Onze sloepen

Er zijn twee stoere, geruisloze en milieuvriendelijke e-sloepen beschikbaar (E-Sloep 550 luxe). Ze bieden plaats aan maximaal 8 personen en zijn uitgerust met een elektromotor. Daarnaast bieden we voor gezelschappen tot 12 personen de E-Sloep 650 luxe aan.

Lees meer over de sloepen

Vaargebied

Bij de receptie krijg je een plattegrond van het Hoornse- en Paterswoldsemeer. Hier tref je suggesties aan en uitleg over het gebied. 

Direct reserveren

Suppen

Stand-up paddleboarding is watersport waarbij je niet nat hoeft te worden, maar wel gelijk je dagelijkse work-out te pakken hebt. Heerlijk ontspannen peddel je over het water en je kan zelf bepalen waar je heen gaat! Waar peddel jij naar toe?

Kosten
€ 10 per persoon/plank per uur
€ 17,50 per persoon/plank per twee uur

Reserveren? Neem contact op met Sil 06 – 331 58 264 of Robbert-Jan 06 – 381 70 375

Windsurfen

Tijdens je vakantie is surfen over het Hoornsemeer een heerlijk ontspannende activiteit, die je alleen of met het het hele gezin kan doen. Van ons krijg je een wetsuit, een opgetuigde windsurfset en natuurlijk een duidelijke instructie. Al bij windkracht 3 kun je surfen in de baai van Meerwold. Heb je het snel onder de knie of heb je al meer ervaring, dan kun je onder het bruggetje door verder het Hoornsemeer op!

Kosten
2 uur € 30,- per persoon/windsurfplank
4 uur € 45,- per persoon/windsurfplank (halve dag)
8 uur € 60,- per persoon/windsurfplank (hele dag)

Reserveren? Neem contact op met Sil 06 – 331 58 264 of Robbert-Jan 06 – 381 70 375

Zeilen

Tijdens je vakantie is zeilen in één van onze zwaardboten (RS Quba en RS Zest) over het Hoornsemeer een uitdagende activiteit, die je alleen maar ook met het hele gezin kan doen. Van ons krijg je een wetsuit, een opgetuigde boot die klaar is om het water op te gaan en natuurlijk een duidelijke instructie zodat je veilig over het water kan manoeuvreren. Vanaf windkracht twee is het al mogelijk om te zeilen over het Hoornsemeer. Hoe sterker de wind is, hoe actiever het zeilen wordt.

Kosten
2 uur € 30,- per persoon/zeilboot
4 uur € 45,- per persoon/zeilboot (halve dag)
8 uur € 60,- per persoon/zeilboot (hele dag)

Reserveren? Neem contact op met Sil 06 – 331 58 264 of Robbert-Jan 06 – 381 70 375