Per luxe elektrische sloep over het Hoornsemeer

Ontdek het Hoornse- en Paterswoldsemeer, gelegen aan de rand van Groningen en Drenthe, vanaf Haven Meerwold! Huur een luxe elektrische sloep en ervaar de rust, ruimte en de prachtige natuur vanaf het water. 

Onze sloepen

Er zijn vier stoere, geruisloze en milieuvriendelijke e-sloepen beschikbaar (E-Sloep 550 luxe). Ze bieden plaats aan maximaal 8 personen en zijn uitgerust met een elektromotor. Daarnaast bieden we voor gezelschappen tot 12 personen de E-Sloep 650 luxe aan.

Lees meer over de sloepen

Vaargebied

Bij de receptie krijg je een plattegrond van het Hoornse- en Paterswoldsemeer. Hier tref je suggesties aan en uitleg over het gebied. 

Direct reserveren

Suppen

Stand-up paddleboarding is watersport waarbij je niet nat hoeft te worden, maar wel gelijk je dagelijkse work-out te pakken hebt. Heerlijk ontspannen peddel je over het water en je kan zelf bepalen waar je heen gaat! Waar peddel jij naar toe?

Kosten
€ 10 per persoon/plank per uur
€ 17,50 per persoon/plank per twee uur

Reserveren voor stand-up paddleboarding? Neem contact op met Robbert-Jan 06 10608199 of Joost 06 52277712.

Windsurfen

Tijdens je vakantie is surfen over het Hoornsemeer een heerlijk ontspannende activiteit, die je alleen of met het het hele gezin kan doen. Van ons krijg je een wetsuit, een opgetuigde windsurfset en natuurlijk een duidelijke instructie. Al bij windkracht 3 kun je surfen in de baai van Meerwold. Heb je het snel onder de knie of heb je al meer ervaring, dan kun je onder het bruggetje door verder het Hoornsemeer op!

Kosten
2 uur € 30,- per persoon/windsurfplank
4 uur € 45,- per persoon/windsurfplank (halve dag)
8 uur € 60,- per persoon/windsurfplank (hele dag)

Reserveren voor windsurfen? Neem contact op met Joost 06 52277712 of Robbert-Jan 06 – 10608199

Sloepvaren in de Snelle Jelle

Varen over het Hoornsemeer in de sloep ‘Snelle Jelle’, aanleggen bij één van de vele eilandjes of een frisse duik in het meer, onze kapitein laat jullie alle mooie plekjes van het Hoornsemeer zien. Combineren met een borrel en/of is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

Kosten

Sloep (inclusief kapitein)

Per persoon zijn de kosten vanaf € 5,- per persoon per uur.

Het maximum aantal personen op de Snelle Jelle is 20 personen.

Reserveren voor deze sloep? Neem contact op met Joost 06 52277712 of Robbert-Jan 06 – 10608199